söndag 13 september 2009

Söndag, ständigt denna söndag..


Hey peeps! Fest igår, och förrgår. Nu har jag bestämt mig, minst två nyktra helger nu..

Känns en aning som dubbelmoral att skriva här om att man kommit igång med träningen, för att sedan när helgen kommer. Släppa alla hämningar och dricka och äta i princip det som kommer i ens väg!

Känns som effekten av träningen kanske avtar en aning. Eller vad tror ni?

Och även, folk! vad har ni emot att kommentera? blev förvånad i helgen att så många kom fram för att "se tatueringen jag läste om på bloggen". Men jag får ALDRIG kommentarer?
Vore ju faktiskt lite kul med en kommentar ibland, om inte annat för att veta vilka som läser! :)

Nå väl, helgen var trevlig för det mesta, skum för de flesta och enbart med de bästa som mamma skulle sagt. Helt okey iaf, men känner nu att utelivet i sollefteå egentligen mest erbjuder en chans att bränna pengar jag inte har, vilket INTE är okey! :P

Nå väl, till veckan blir det att gymma med, så kan då säga på allvar att jag kommer igång. Och även ska matsedeln anpassas lite mer.

Fredagen var iaf mycket trevlig.. Skumma expriement med anna pga naturkunskape, lösgodis,socker,vatten,vinäger,ägg med mera! Men först en mycket trevlig lunch med E!

Hade glömt att de var mer bakom de där söta ansiktet än bara gnälliga kommenterer, en mycket trevlig ung dam i min mening! Det fick iaf 4/5 toasters, sen om det är medhåll från E de vette fan.. :P Hamnade även på en fest där de var på TOK för små kids. Förstår inte själv varför vi stannade och ingen ville följa med på krogen, nå väl! När vi senare kom iväg så träffade vi en.. intressant(?) kvinna. Slutade med att jag för att skydda mitt liv dissade, en vän vi inte nämner vid namn tog över (jonas rolandsson, 891217) och fick en trevlig upplevelse mitt ute i skogen! :) haha sorry bro ;)

Oh well, fixa lite på rummet, tycka synd om mig själv och mitt tragiska liv för att sedan(eller medans) se en film och somna tidigt. Imorgon är de promenad igen som gäller!

Kramen eller nåt annat barnsligt och bögigt avslut!


Dagens citat: Söndagsångesten är ett faktum!
Dagens spoot: Rise against - Hero of war (tack lisa!)

2 kommentarer:

Thimmy Sköld sa...

Jag läser Anton, jag läser flitigt ! Tänk om endå skolan kunnde undervisa i bloggar, vilken mönsterelev jag vore .. Nåväl,

saraå sa...

jag läser också faktiskt 8)