måndag 19 oktober 2009

Bra start på veckan!


Måndag morgon... Måste säga de var länge sen jag fick en så bra start på veckan!
Vaknar av att mamma kommer insmygandes med frukost på sängen! :D
Jag skämtade om att hon fick dra upp mig tidigt men då skulle jag ha frukost på sängen, vilken hon gör! Min mamma ligger på plus just nu som ni kanske förstår ;)
Så med min andra kopp te och gitarren i händerna så känns de som det kan bli en bra vecka. Har historiaprov idag på napoleon, industriella revolutionen och annat kul. Men en morgon som denna känns till och med det roligt! Och föresten, en liten liten detalj till som förgyller morgonen.. DET SNÖAR!
Om två månader sitter jag och gnäller om att det är mörkt och kallt. Men just nu känns dom stora snöflingorna så JÄVLA välkommna.. Helgen sög rätt hårt, brände på tok för mkt pengar plus att jag vart otroligt mycket för full. Behöver inte berätta i detalj men jag mådde inte så bra helt enkelt. Där av är nästa helg definitvt bokad som nykter!
Nog med mitt osunda leverne! Ska även försöka dra mitt lata arsle till gymmet om jag blir piggare under veckan, den värsta hostan är borta så de lutar åt rätt håll.

Nå väl, det blir inget dagens citat än, för jag klev upp för en timme sen! Men en låt jag precis hittade. Som är otroligt bra, men samtidigt ger mig ångest för jag inte har sångröst för fem öre.. Nåväl! en trevlig dag till er folket! Speciellt till oss norrbor med våran efterlängtade snö :) Därav en skön gammal skoterbild på mig sen några år tillbaka. Adjö


Morgonens spoot: Erik Segerstedt - knockin on heavens door

1 kommentar:

Malin :) sa...

Vad skönt att jag inte va ensam om att bli alldeles för full ihelgen :D